Hoe het was

Ik heb jarenlang ‘het verstandige’ gedaan, de veilige weg gekozen. Daarnaast was ik altijd bezig met een ander in plaats van ‘wat wil IK?’. Ik stelde mezelf steeds dezelfde vragen. Wat heeft een ander nodig en hoe kan ik daarin voorzien? Wat zou een ander vinden van wat ik doe? Wat wil de ander? Deze vragen had ik op mijn werk, thuis en in vriendschappen.
In 2010 leverde dit me een burn-out op. Ik wist dat ik iets moest veranderen en zocht dus hulp. Na 9 maanden voelde ik me weer energiek genoeg om aan de slag te gaan, dus begon ik met re-integreren bij een andere werkgever. Uiteindelijk kreeg ik bij dat bedrijf zelfs een vaste baan.

Ik werd moeder van 2 dochters, ging 2 keer verhuizen, ik kreeg te maken met bekkeninstabiliteit en ik had een manager die aan micro management deed. De manier waarop ik met deze intensieve situaties omging leidde ertoe dat ik voor de tweede keer in een burn-out terecht kwam. Maar ik had dit toch al een keer meegemaakt? Hoe kon het dan toch nog eens gebeuren?! Ik wilde er echt niet aan, maar ik had op een zeker moment geen keus en kwam weer thuis te zitten. Het verschil met de eerste keer was dat ik nu kinderen had. Ik wilde ze graag het goede voorbeeld geven. Daarom was ik extra gedreven niet tijdelijk, maar structureel mijn houding te veranderen.

Hoe het nu is

Ik bereikte mijn doelen niet, vanwege de manier waarop ik met situaties omging. Mijn houding en denkpatronen hadden een groot effect op de mate van succes in mijn leven en ook op mijn relaties met anderen. Door mezelf persoonlijk te ontwikkelen heb ik geleerd hoe ik mijn houding kon veranderen. Het resultaat is dat ik nu meer zelfvertrouwen heb.  Ook denk ik niet meer in beperkingen, maar zie ik nu de mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat ik minder stress ervaar en daardoor leef ik succesvoller én gelukkiger.

Camilla in een notendop

Sinds ik mezelf weer persoonlijk aan het ontwikkelen ben, zit ik niet meer stil. Daarom ga ik steeds weer op zoek naar interessante workshops, trainingen of coaches.

Ik heb altijd al de behoefte gehad bij te dragen aan het welzijn van een ander en ik kan dat nu als coach ook op het professionele vlak doen.

Ik ben vriendelijk, maar als het nodig is trigger ik, zodat de kwartjes vallen en iemand anders dus kan groeien. Dat is confronterend, dus effectief en daar hou ik van!

Moet er iets gedaan worden? Als je het bij mij neerlegt, regel ik het wel. Ik ben gefocust op wat wél kan en gebrand op resultaat!

Mijn vrienden zeggen over mij dat ik attent ben. Als ik bij een vriendin ga eten neem ik haar lievelingsbloemen mee. Als mijn buurvrouw ziek is, breng ik graag een ‘beterschapspakketje’. En als ik weet dat mijn broer een sollicitatiegesprek heeft, stuur ik altijd even een berichtje vooraf en bel ik hem daarna.

Hoe ik het zie

Mensen die als een kip zonder kop rondrennen en die nergens écht van genieten, maken het mijn inziens onnodig moeilijk voor zichzelf. Als ze zouden weten hoe ze voorbereid kunnen zijn op bepaalde situaties en hoe ze daarin kunnen handelen, zouden ze minder stress ervaren en meer kunnen genieten. Ook als het even niet zo gaat als ze het hadden bedacht.

Als je me echt zou kennen dan zou je weten dat ik

  • dol op negerzoenen ben
  • houd van snelle denkers
  • toch altijd een beetje perfectionistisch zal blijven 😊
  • graag dans in de woonkamer met mijn man en kinderen
  • iedere woensdagavond repeteer met mijn popkoor
  • blij word van koken en eten met familie en vrienden
  • graag op zoek ga naar die ene speciale schooltas voor mijn dochter
  • in tijden van nood mijn dierbaren graag ondersteun met een luisterend oor en zelfgemaakte lasagne
  • mijn man verras met een spectaculair uitje voor onze trouwdag
  • mijn kinderen Armeens leer omdat ik het belangrijk vind dat onze 2e moedertaal blijft bestaan en ik er trots op ben dat ik twee culturen in mijn leven heb (de Armeense en de Nederlandse)

Ik wil je graag ontmoeten!

Wil je kennismaken met mijn manier van werken? Vul je gegevens op het contactformulier via bovenstaande knop en ik neem binnen 48 uur contact met je op om een gratis en vrijblijvende intake in te plannen.